Translate

onsdag 14 februari 2018

50 nyanser av kärleksfulla inlägg - nåja, vårt femtionde inlägg är det i alla fall!

Det är alla hjärtans dag idag och man kan tycka vad man vill om det. Vi tänkte dock ta tillfället i akt och berätta om att vi gått och blivit småförälskade båda två - och det i er läsare!

När vi började skriva första gången så var det ju för att nära och kära skulle kunna följa med på vår gemensamma resa genom Europa. Med ”nära och kära” tänkte vi - mamma. Möjligen också våra respektive svärföräldrar som oroade sig för vad vi utsatte deras söner och barnbarn för. Vi fick, mycket förvånade, fler läsare än så. Inläggen lästes av mellan 50 och 100 stycken och vi tyckte det var jättekul!

Vad som hänt nu när vi åter tagit tag i det vet vi inte, men ni läsare har mångdubblats! Jättekul men lite läskigt, vi utsätter ju varandra och oss själva för karaktärsmord genom totalt utlämnande mest hela tiden. Vilka är ni? Vi har ingen aning, vi kan bara se antalet. Vi kan också se att majoriteten läser via mobil och har en Iphone. Föga överraskande men lite synd då mobilversionen inte visar allt. Prova gärna att bläddra runt på sidorna med en dator någon gång.


Skulle ni vilja ge er tillkänna någon gång då och då så hade det varit superkul! Kom ihåg att en kommentar inte behöver vara mer än ett ”hej”!  
<3 Kram på er! /Helén & Jill

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar