Translate

onsdag 4 juli 2018

Plötsligt small det bara!


(Helén)
Våra morgnar tenderar att vara lite tröga. Vi kommer ofta inte iväg någonstans förrän vid lunchtid. Det ska morgonjoggas, handlas färskt bröd, gympa vid poolen, hår ska flätas och diverse tonåringar och femåringar behöver vältas ur sängen. Ja, jag joggar så klart inte! Jag måste upprätthålla min image som ”icke-joggare” även i Kroatien. 

Ska se om jag kan lösa så hon får vara med i nästa
Sports Illustrated Swimsuit Edition


När vi idag rullade iväg var vår slutdestination stranden i Punat och ett vattenland vi sett på håll. Efter att ha parkerat och promenerat så visade det sig endast vara en uppblåsbar hinderbana som flöt på lagom avstånd från strandlinjen. Alla barn ville leka – och Håkan. Femåringen fick dock tårögd titta på och hålla mamman med kameran sällskap.

En av beach'erna i Punat - lika packad
som alla andra vi varit på.


Sedan var det då tävlingsdags i hinderbanan, här ser ni den i sin helhet.



Sist ut i stafetten var Håkan och Tea, här på väg upp i Pyramiden. Ganska jämnt... 




Tea har kommit upp men Håkan hänger av någon anledning mer vid sidan om...


Här har Tea fortsatt att ta sig an hinderbanan medan Håkan väljer att... hångla med den??? Som fru klarar min mage inte mer men för er som vågar - zooma gärna in.

Under tiden aktiviteterna pågick på vattnet tornade molnen upp sig över oss och plötsligt small det bara. Åskvädret kom aldrig riktigt över oss men vi som var kvar på land tog det säkra före det osäkra och säkrade våra tillhörigheter och staplade dem under varandra för att skydda dem mot det duggregn som föll över oss. Regeringsbilen bestämde sig då för att packa ihop och dra oss hemåt och strax efter kom följebilen. Eftermiddagen spenderades vid huset av de flesta av oss, medan några tog en utflykt till östra sidan av Krk.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar