Translate

måndag 9 juni 2014

Jag ska ge dig något att oro dig över!

Efter att förra inlägget publicerades har jag tänkt mycket! Dels om inte tanken var att denna blogg skulle fungera som en levande och högst aktuell reseskildring - inte en soffa hos terapeuten... med specialisering på neuroser? Men ok Syster - lätta ditt hjärta, men möjligheten finns då att även jag kommer ligga där så småningom!  De andra tankarna som oundvikligt dykt upp är om jag gjort rätt som väljer att ta med min Syster på denna resa? Herre Gud - hon har ju rest hur mycket som helst, men att byta flyg mot bil har visst vänt upp och ner på det sunda förnuftet totalt! För att försöka få rätsida på denna oro ska jag nu ge dig kära Syster något du verkligen behöver oroa dig för!

Hur ska du lyckas se till att få alla fem familjemedlemmar ner till Munchen - den första resdagen? Det borde du fundera över istället!

Varför?
- Du har tre barn i åldrarna 8-12år fastspända fem centimeter ifrån varandra i 92 mil. Risken är överhängande att åtminstone en, troligtvis två, fått sätta livet till i något av de 342 syskonbråk som kommer uppstå under denna sträcka.
- Du kommer tröttna på tjatet om att få äta av taxfree-godiset redan nu och låta kidsen trycka i sig vad de vill. Detta resulterar i att minst någon exploderar av kombinationen bilbälte, trångt utrymme och sockerchock.
- Dina barn väljer att frivilligt kliva av i Hannover (om de kommit så långt) då de insett att resan kommer ta längre en en timma, vilket är den längsta restid de sedan tidigare är vana vid.
- Du väljer att köra ifrån Claes då han tvingats stanna vid en rastplats för att kissa för sextonde gången trots att ni bara åkt en tredjedel av dagens rutt. Detta då han tror att han måste pimpla både kaffe och Coca-Cola hela tiden för att hänga med i körtempot på autobaan.
- Claes förvisas av samtliga ur bilen då han efter halva resan fortfarande inte förstått vad "Stau" betyder och tvärnitar för femtioelfte gången så allt i bilen flyger.
- Du själv, blir i farten utknuffad ur bilen, då du på grund av allt ovan tagit till Vodkaflaskan ni köpte på Tysklandsbåten och tömt den till hälften. Dina vomeringar blir helt enkelt för mycket för de övriga!

Nu kan Claes ringa mig igen och fråga varför jag bara bokat ett rum för max fyra personer i Munchen...

Elton och Lilja-Lee ligger i beachträning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar