Translate

tisdag 10 juni 2014

Semesterbråk!

Nu börjas det! Jag hade så pedagogiskt lagt upp olika högar av packning på olika ställen i huset. Allt för att ha så bra överblick som möjligt innan allt placeras i avsedd väska. Under dagen hade visserligen Lilja-Lee sett till så jag fått börja om med vikning och sorterande några gånger - men framåt eftermiddagen var jag ändå ganska nöjd. Då kommer Håkan hem. Det första han får syn på är skorna. Allas skor snyggt uppradade i vardagsrummet.

Då - som från ingenstans hävdar han att han lägger in sitt veto! Vadå veto? Jo, hävdar han - när det gäller packningen har jag ett veto och nu tar jag fram det, fortsätter han å det bestämdaste. Det visar sig inte gälla skohögen som sådan, utan mina skor - bara mina skor! När han är klar har min skohög reducerats till en liten skohög. Jag har satt mig i försvarsställning och menar att takboxen rymmer alla min skor. Det hjälper inte.

Jag får nu på grund av detta veto nöja mig med att ta med mig lika många skor som övriga familjen ihop - orättvist...

En stackars reducerad skohög. :(


1 kommentar:

  1. Detta visar att Håkan är en sund och klok man!! Familjen sparar mycket tid vid utgång och bränsleförbrukningen blir lägre!!

    SvaraRadera